Tjenare ;S

Hej, har ju inte bloggat på grymt länge då jag verkligen har hatat min design och om jag inte har en bra design så kan jag bara inte blogga ;O Men nu har jag ändrat men vill egentligen inte blogga mer på www.lowiisha.blogg.se :/ Vill börja om på nytt :D

Kommentera vad ni tycker så går jag efter det (tror jag) xD


Kramizz <3

Kommentarer
» josefine

SV: Jag står fast vid att om man är tillräckligt kompetent och duktig, har förståelse för hur hästar ska ridas utefter sina egna förutsättningar, då behöver man inte rida med snodd.



Rider man med snodd är det för att man inte är tillräckligt duktig helt enkelt. Och det är synd, eftersom man inte blir duktigare för den saken, och det dessutom inte är bra för hästen.



Snodden blir inte slak när hästen jobbar rätt, den blir slak när hästen böjer på nacken. En häst som ryttaren jobbar rätt behöver inte använda snodd, för det finns inget vettigt att uppnå med snodd.



Är man en skicklig ryttare får man hästen att slappna av. Annars tar man hjälp av tränare för att bli en bättre ryttare helt enkelt.



2011-03-14 13:27:14
URL: http://minfux.blogg.se/
» josefine

SV: Och själv skulle jag aldrig rida för en tränare som förespråkar snodd.



Och för den delen skulle jag aldrig vilja använda såna hjälpmedel på min häst, jag vill kunna rida henne korrekt från grunden.

2011-03-14 13:35:46
URL: http://minfux.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback